top of page

SERVICII FUNERARE COMPLETE

Iti prezentam gama completa de servicii funerare Beligi. 
Realizeaza din timp planul funerar pentru deces sau solicita in regim de urgenta asistenta noastra.

CONSTATAREA DECESULUI

Este primul pas in momentul unui deces. Acest serviciu este asigurat de catre medicul de familie sau de catre o unitate sanitara autorizata, la 24 de ore de la producerea decesului.
In urma examinarii corpului defunctului de catre medic, se elibereaza documentul numit “Certificat Medical Constatator al Decesului”.
Pentru completarea acestui document este necesara prezentarea cartii de identitate sau a buletinului de identitate, a persoanei decedate.

IMBALSAMARE

Este un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului (incetineste procesul de descompunere, distruge microbii si bacteriile din organism).
Dupa procedura de imbalsamare/tanatopraxie, medicul elibereaza actul numit “Certificat de Imbalsamare” necesar pentru depunerea la capela sau pentru transportul defunctului in alta localitate.
Imbalsamarea se va face numai dupa emiterea Certificatului Medical Constator al Decesului.
Pentru depunerea persoanelor decedate la capela sau pentru transportul lor in alta localitate sau in alta tara, compania noastra poate elibera actele necesare.

ACTELE NECESARE PENTRU DECLARAREA DECESULUI

Compania noastra va poate sprijini in Eliberarea Certificatului de Deces si a Adeverintei de Inhumare, eliberate de catre Starea Civila, de pe raza careia s-a produs decesul.

Actele necesare pentru declararea decesului sunt:
1. Certificat Medical Constatator al Decesului. (originalul)
2. Actul de Identitate al persoanei decedate. (originalul si copia)
3. Certificatul de Nastere al persoanei decedate. (originalul sau copia)
4. Actul de Identitate al persoanei care declara decesul (originalul si copia)*
5. Certificatul de Nastere al persoanei care declara decesul. (originalul sau copia)

*Declarantul poate fi o ruda sau o persoana stabilita printr-un testament sau printr-un contract. Pentru informatii detaliate nu ezitati sa ne contactati.

LOC DE VECI

In majoritatea cazurilor familiile detin un loc de inhumare. In cazul in care sunteti intr-un astfel de moment si nu detineti un asemenea loc, compania noastra va poate spijinii in obtinerea unui loc de veci, atat in Bucuresti, cat si in provincie.
In anumite cimitire locurile de veci se pot obtine GRATUIT.

AJUTOR DECES 7567 LEI

Acest ajutor pentru inmormantare oferit de catre statul Roman pentru pensionari sau salariati este in valoare de 6789


 lei. Compania nostra va poate sprijini în intocmirea dosarului pentru ridicarea ajutorului de inmormantare. Ajutorul se acorda o singura data, persoanei care face dovada ca a suportat cheltuielile de inmormantare/incinerare.
Pentru ridicarea ajutorului de inmormantare aveti nevoie de urmatoarele documente:
1. Certificatul de deces (original si copie);
2. Actul de Identitate a solicitantului. (original si copie);
3. Talonul de pensie al persoanei decedate;
4. Factura fiscala cu dovada platii prin care sa reiasa cheltuielile de inmormantare
5. Formular tip de la Casa de Pensii pentru ajutorul de înmormântare/incinerare.
Totodată cu depunerea actelor pentru ajutorul de înmormântare familia poate depune documentele pentru ridicarea ultimei pensii, dacă ea nu a fost primită înainte de deces.

ORGANIZARI PARASTASE

Daca nu aveti posibilitatea si timpul necesar pregatirii pachetelor pentru pomana decedatului sau a colivei, compania noastra va poate ajuta in pregatirea lor.
Comenzile vor fi date cel tarziu cu 24 ore inaintea inmormantarii/incinerarii.
Pentru organizarea parastasului, va putem oferi pachete de dulce si de post, coliva, colaci, vin, vin cu untdelemn sau va putem recomanda un restaurant.
De asemenea va putem ajuta oricand dupa inhumarea/incinerarea persoanei decedate, pentru pregatirea parastaselor conform randuielilor bisericesti.

INHUMARE/INCINERARE COVID -19

Compania nostra va poate consilia si ajuta in organizarea unei ceremonii de inhumare sau incinerare al defunctilor de tip SARS-CoV-2 (Covid-19). Trebuie doar sa ne suni si o persoana iti va explica tot ce trebuie facut.

COMANDA

Str. Lizeanu Nr. 39, Sector 2, Bucuresti.

0374.560.000

Thanks for submitting!

bottom of page